Monthly Archives: March, 2013

Suwe Ga Posting

Suwiii tenan aku ga ngupdate blogku. Sampe-sampe aku meh lali nduwe blog iki. Dudu opo-opo. Akhir-akhir iki tugas kuliah akeh banget sampek blokeken. Hoeek..

Blokekene ga cuma kiasan. Iki bener-bener blokeken, moso garap tugas Search Engine mulai esuk jam 10 sampe sesuke esuk jam 6. Ora kon muntah. Masuk angin plus nggreges 2 dino, haduh nelongso tenan. Yoh mugo-mugo mengko yen garap ga ditunda-tunda meneh. Wes yo semene ae.. 🙂