Monthly Archives: April, 2013

Tugas SE lagi, lagi-lagi tugas SE

image

Wes mules karo tugas Search Engine project pertama, minggu iki malah nambah meneh tugas untuk project kedua.  Lan bola-bali telat terus ngirime.. Nasib oh nasib.. Tugas project sing ketelu insyaAlloh aku tenanan.. Bismillah..

Menungso Rajin Males

“Aku janji, ngko yen wes tekan ngomah arep sinau tenanan”. Kui sing muni ning pikiranku sak bare ujian tengah semester.. Lha goro2 ne persiapan its sing kurang mateng, uts tak garap sak isone.. Tapi alhamdulillah lancar jaya.. Mungkin iki mergo dongane mboke kali yo.. Suwun ya mbok.. Aku ngeroso dadi menungso sing paling rajin males-malesan.. Aku janji, UAS dmengko arep tenanaaaaaaaannnnn!! 🙂