Monthly Archives: October, 2013

Suwi Tenan Ora Ngeblog, Amargo..

Suwe tenan iki wes ora ngeblog cah.. maklum saiki sik dadi mahasiswa je.. mahasiswane wes semester akhir sisan.. uakeh banget kesibukan akhir2 iki.. futsal, pulkam, nyang gazibu, opo meneh yo??? (ra penting)

Tapi beneran lho kon.. selain tesis, tugas-tugas kuliah ora entek-entek.. bar presentasi tugas, isih presentasi seminar.. opo meneh iki wes seminar ke-2, sekitar 2 bulan meneh sidang… oh… tidaaaak…

Tapi yowes lah, dinikmati wae.. pancen yen lulus mengko bakalan kangen masa-masa kuliah… yen lulus..