Pindah Njakarta Bro..

Alhamdulillah per tanggal 1 Juli 2014 aku dipindah nyang njakarta. Lumayan, iso luweh cedak karo kampung halaman. Mulih iso tiap bulan, tiap 2 minggu atau tiap minggu bro.. (sesuai selera dan isi dompet tentunya). Tilik wong tuo, anak lan bojo iso luweh sering insyaAlloh.

Ora kroso, wes 6 tahun masa kerja ning papua barat wes berakhir. Akeh kenangan, konco kerjo karo sohib2 liyone sing susah dilalekno selama neng papua barat. Tapi misale kon balik sih, hehe, maturnuwun ae.. wegah.. Mesakne anak bojo bro, kangene ora karuan yen misale isih nang paran adoho koyo mengkono..

Yo wes lah, alhamdulillah.. alhamdulillah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: