Ojo banjir neh plisss…

Tahun wingi aku mulai kerjo ning Jakarta. Kota sing sering disebut metropolitan, metropolutan kali yo hehe, piss.. Alhamdulillah soyo nyedak keluargo, pulang kampung iso saben 2 minggu pisan. Wes setahun iki alhamdulillah aku manggon ning kramat pulo, daerah rivoli. Alhamdulillah enak, nyaman, strategis (cedak warung mangan), sandal apik ora aman hehe..

Sak suwene ning Jakarta selama setahun kepungkur, pisan aku ngrasakne kebanjiran. Pas lagi usum2e udan ning sasi Februari 2015. Kost2anku kebanjiran.. heh……!!! Walopun (boso jowone opo yo?) mung mrembes, banyune bening, tapi jenenge banjir ki yo tetep banjir. Siap2 masuk angin lah pokoke. Meh nduwe niatan pindah kost2an, tapi lagi arep golek, eh wes ga tau banjir meneh.. yo wes lah ga usah pindah, setahun sekali we…..

Mugo tahun iki ga banjir meneh yo.. Lha wong upoyo ngatasi banjir wes dilakoni karo pak Ahok. Mugo2 upayane tahun ini berhasil, Jakarta bebas banjir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: