Puncak Karir

Alhamdulillah, moco judul tulisan iki meneh-meneh ngeroso syukur banget iso pindah kerjo ning kampunge dhewe. Bayangno gaes, wes pirang-pirang tahun merantau. AKhire iso pindah juga. Ngomong-ngomong, sebenere aku wes 2 tahunan pindang nyang kene. Ning lagi sempet nulis-nulis meneh. Maklum cah anyaran, biasane langsung sibuk. Akeh gawean.

wisata-wonogiri

sumber gambar: mytrip123.com

Kerjo nang kampunge dhewe memang enak tenan. Wes jarang nganggo bahasa indonesia2an, mangkat mulih nang kerjoan yo iso dilaju. Ketemu anak bojo sabendino. Liyane kui, soko sisih kerjaan yo luwih penak. Luwih nyata. Kerjo ning lapangan, iso ketemu karo responden langsung.

Yen diibaratke wong sing lagi meniti karir, aku saiki wes bener-bener ning puncak karir. Wes ga ono meneh sing dikejar kajobo golek katentreman urip ning ndonya kanggo sangu dino sesuk.

Wes lah semene ae. Wes entek kata-kataku. Alhamdulillahi Robbil ‘Alamiin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: