Kerjo Pas Liburan

Alhamdulillah nggon kerjaanku nduwe semangat kerjo sing dhuwur. Salah satu semboyane yoiku amanah. Lha opo2 wae sing diamanahke nyang konco2 kerjo, langsung dilaksanakne. Yo ono wae sih sing nggresulo amargo siji loro alesan-alesan.

sumber gambar: jogja.tribunnews.com

Salah sijine alesan konco2 sing nggresulo yoiku kerjo pas ing dino libur. Menurut konco2 (tapi ora kabeh), kerjo ning sabtu minggu ki ngganggu banget. Misale ngganggu acara liburan keluargo, njagong ning hajatan lan alesan liya2ne. Tapi masio nggresulo, konco2ku iki pancen lucu o, tetep wae dilakoni. Hehe.

Yo aku mung iso ngandani awakku dhewe. Yen ono amanah ning kerjo ki yo wes lah dilakoni ae. Masalah sabtu minggu isih kerjo, mesti ono ijole.. mesti.. insyaalloh ding.. Yo adep2 karo belajar menjalankan amanah dari atasan.. Yo wea semene ae, monggo kerjo.. kerjo.. kerjo..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: