Nongki Ning Hik

Alhamdulillah co.. Wengi iki aku iso dolan metu karo konco2. Ora perlu nyang bioskop, ora perlu nyang mall, cukung nongki ning hik ning trotoar solo baru. Ngene thok wae nyang ati marai seneng.

sumber gambar: travel.detik.com

Urusan kerjaan sing marai sirah mumet langsung ilang. Ga perlu dipikir nemen2. Urusan ndonya ki yen terlalu nemen dipikir ora ono enteke. Sing wes cukup, mikir piye ben turah. Sing wes turah, mikir saingane akeh2an turah. Ngono terus ra entek2.

Daripada ngguwak2 energi nggo mikir ndonya sing fana iki, mending silaturahmi karo kekonco. Nongkrong2 karo ngopi. Bincang2 sing manfaat lan yo kadang2 lucu. Alhamdulillah nikmat. Opo meneh ono sing mbayari..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: