Category Archives: Uncategorized

Pindah Njakarta Bro..

Alhamdulillah per tanggal 1 Juli 2014 aku dipindah nyang njakarta. Lumayan, iso luweh cedak karo kampung halaman. Mulih iso tiap bulan, tiap 2 minggu atau tiap minggu bro.. (sesuai selera dan isi dompet tentunya). Tilik wong tuo, anak lan bojo iso luweh sering insyaAlloh.

Ora kroso, wes 6 tahun masa kerja ning papua barat wes berakhir. Akeh kenangan, konco kerjo karo sohib2 liyone sing susah dilalekno selama neng papua barat. Tapi misale kon balik sih, hehe, maturnuwun ae.. wegah.. Mesakne anak bojo bro, kangene ora karuan yen misale isih nang paran adoho koyo mengkono..

Yo wes lah, alhamdulillah.. alhamdulillah..

Tugas SE lagi, lagi-lagi tugas SE

image

Wes mules karo tugas Search Engine project pertama, minggu iki malah nambah meneh tugas untuk project kedua.  Lan bola-bali telat terus ngirime.. Nasib oh nasib.. Tugas project sing ketelu insyaAlloh aku tenanan.. Bismillah..