Tag Archives: diet gagal

Tondo2 Dietmu Gagal

Urung suwe iki aku nemu artikel apik ning internet. Artikel sing lagi cocok tak woco akhir2 iki. Yoiku artikel sing ono hubungane karo diet. Artikel mau lagi mbahas tondo2ne dietmu gagal.

Penasaran banget karo artikel mau. Tak kiro ki tondone diet gagal ki misale bobot malah mundak. Awak rasane kebak, lan liyo liyane. Jebule luwih menyang kesehatan. Lha iki lho tondo2ne.

1. Rambut dadi tipis/rontok

Jare nek diete gagal ki ketok soko rambute, dadi tipis amargo rontok. Salah siji penyebabe yoiku kurang zat besi. Zat besi iki kan zat sing memproduksi sel darah merah. Lha pas diet sing ga sehat, mesti kekurangan sayuran hijau. Lha nggo konco2 sing lagi diet, ojo lali saturan hijaune. Supoyo diete lancar, sehat, awak dadi langsing.

2. Sembelit

Lha nek iki goro2ne dietmu kekurangan serat. Minum air putih sing akeh durung cukup ngatasi sembelit. Konco2 kabeh kudu merhatekno asupan serat ning maemanmu.

3. Bibir pecah2

Salah sijine efek kurang zat besi yoiku bibir pecah2. Selain nambah sayuran hijau untuk mencegah, konco2 kso nganggo lip balm nggo penyembuhane.

4. Kondisi kulit elek

Diet sing ga sehat iso nyebabke mulai dari muncul jerawat tekan muncul bercak2 putih ning kulit. Iki penyebab e yoiku diete asal2an, ga merhatekno zat2 ing dibutuhno awakmu dhewe.

Nha.. yen konco2 lagi diet trus salah siji tondo2 dialami, monggo diubah pola diete. Golek referensi tentang diet sing sehat. Langsing boleh tapi sehat nomor satu.

Salam diet, haha..