Tag Archives: padang

Sego Padang

Pirang-pirang ndino iki pengeluaran nggo tuku mangan wengi soyo nambah. Biasane sakdurunge poso wingi, mangan wengi cukup ke warteg (kiro-kiro 60 m soko kost) mbayar mung 10 ewu maksimal. Kui wae mangan wengi wes entuk sego, jangan pare, bandeng/ayam/telor+perkedel.

Lha saiki, piye ora arep mundak pengeluarane. Mangan bengi tuku sego padang terus, soale sing dodolan warteg ganti personel, dadi ga enak hehe. Gek nek sego padang ki yen ora ono mis-misane yo ora enak. Minimal yen sego padang ki lawuhe yo ayam digule. Hmm.. pancene enak tenan sih.. Tapi sing marai ga enak yo mbayare, yoiku 15 ewu sego padang standar lawuh ayam.. Durung yen arep nambah perkedel lan liyane..

Ojo diconto cah, ora apik.. kowe podo yen arep mangan wengi mending tuku sing murah-murah ae, sing penting sehat.. soale yen sego padang terus-terusan selain boros, nyang awak yo marai tambah subur, hehe..